Servicii Funerare Non-Stop Cervenia

Servicii Funerare Non Stop Cervenia - Casa Funerara ERVIN

Servicii Funerare Non-Stop Cervenia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Funerare Non-Stop Cervenia: Servicii Funerare Non Stop Cervenia - Casa Funerara ERVIN.

servicii funerare non-stop rosiori de vede

Singura firma autorizata DSP din Teleorman, conform HG741/2016

CASA FUNERARA ERVIN - SERIOZITATE • DEMNITATE • PROFESIONALISM

servicii funerare teleorman"Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata, in functie de nevoile dumneavoastra si de calitatea produselor dorite.

Va asiguram pachete de inmormantare sociale, clasice si de lux, dand dovada de seriozitate, promptitudine, devotament si profesionalism.

Oricand veti fi in situatia de a alege o firma de pompe funebre, analizati cu atentie oferta acesteia, personalul firmei (oamenii care urmeaza sa va intre in casa) parcul auto, avizele si autorizatiile legale si obligatorii.

Societatea noastra (Casa Funerara Ervin) dispune potrivit prevederilor legale de un fond de garantare in cuantumul a 5 ajutoare de inmormantare, aceasta fiind garantia serviciilor pe care le oferim atunci cand dumneavoastra sunteti in momente de cumpana si durere.

Nu ezitati sa contactati echipa noastra 24/24 (non-stop) pentru orice informatie suplimentara legata de inmormantare la tel. 0767 070 143.

Ervin Zelch, fondatorul primei case funerare din judetul Teleorman."

 funerare_ervin rosiori de vedeCasa Funerara Ervin sta la dispozitia dumneavoastra cu cea mai larga gama de servicii si produse funerare, de cea mai inalta calitate in judetul Teleorman si imprejurimi. Desi pastram traditia zonei, ne-am aliniat la standardele europene in vigoare, totul pentru a satisface pretentiile celor mai exigenti clienti.

  Venim in sprijinul familiilor indurerate cu produse si servicii specifice unui astfel de eveniment tragic, incercand astfel sa alinam durerea familiei, dand dovada de seriozitate si profesionalism. Incercam sa fim intotdeauna cat mai aproape de clientii nostrii, prin servicii funerare complete, personalizate, de cea mai inalta calitate, dand dovada de bun simt si compasiune.

  In momentele dificile, suntem la dispozitia dumneavoastra cu o gama complete de servicii funerare, incercand in primul rand sa va consiliam si sa va oferim suportul nostru, sa va scapam de griji, ocupandu-ne de intocmirea actelor necesare, pregatirea sicriului, toaletarea si imbalsamarea persoanei decedate, transportul mortuar sau repatrierea si pregatirea locului de veci.

casa funerara rosiori de vede

Compania noastra de servicii funerare din Teleorman va pune la dispozitie masinile funerare necesare, personalul adecvat si produsele utile pentru cand trebuie sa pregatim urgent un serviciu funerar. Printr-un apel telefonic, unul dintre agentii nostri de servicii funerare va ofera toate informatiile care va sunt necesare, fiind alaturi de dumneavoastra in incercarea de a furniza solutiile potrivite.

Este foarte important sa va puteti exprima respectul si dragostea fata de persoana inhumata si alegerea serviciului funerar sa fie conform cu ce isi doreste familia persoanei decedate.

Oferim servicii si produse funerare personalizate, venind in ajutorul dumneavoastra, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, asa ca nu ezitati sa ne contactati oricand aveti nevoie si oriunde ati locui.

IMBALSAMAREA / TANATOPRAXIA este procesul medical OBLIGATORIU conforrn Legii 102/2014, care are ca scop prezervarea corpului persoanei decedate, din mornentul decesului pana la funerarii, in urma acestei preceduri fiind obligatorie eliberarea CERTIFICATULUI DE IMBALSAMARE.

TEHNICA DE TANATOPRAXIE, reda persoanei decedate un aspect demn si permite familiei si apropiatiilor sa pastreze o imagine vie a celui pe care l-au indragit.

Activitatea de tanatopraxie se desfasoara in spatiile detinute, special amenajate si autorizate de DSP conform legislatiei si standardetor UE.

TANATOPRAXIA (imbalsamarea profesionala) este oferita in jud. Teleorman, exclusiv de Casa Funerara Ervin si este net superioara utilizarii capacului frigorific, care NU ajuta la conservarea, aseptizarea si rehidratarea tegumentelor decedatutui.

Performanta rezultatelor TANATOPRAXIEI este data de Calificarea Tanatopractorutui si de utitizarea produselor fixatoare de imbalsamare (NU formol), produse de calitate superioara, folosite in functie de patologii, aspect, etc.

CASA FUNERARA ERVIN este singura companie de pompe funebre care ofera serviciul de TANATOPRAXIE in jud. Teteorman, aceasta fiind partener exclusiv, AXYS - TANATOPRAXIE.

Servicii funerare complete Teleorman

 • constatare decessicrie cruci articole funerare teleorman
 • toaletare decedat
 • tanatopraxie (imbalsamari profesionale garantate 12 zile)
 • inchiriere catafalc
 • capac frigorific
 • repatriere decedati
 • manipulare decedat/sicriu
 • transport funerar autorizat intern si international
 • lucrari funerare cimitir, cavouri
 • organizare parastase
 • depunere capela
 • articole si funerare
 • prosoape, batiste, esarfe, doliu, vase, vestimentatie, lumanari, candele, coliva, capetele etc
 • sicrie si cruci
 • cruci marmura si granit
 • coroane si jerbe funerare