Servicii Funerare Drobeta Turnu Severin

Concordia Albina - Servicii Funerare Complete

Servicii Funerare Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Funerare Drobeta Turnu Severin: Concordia Albina - Servicii Funerare Complete.

casa funerara drobeta turnu severin

Despre Noi

 Asociatia Concordia Albina va sta la dispozitie non-stop cu servicii funerare complete in Drobeta-Turnu Severin si pe raza judetului Mehedinti, oferindu-va consultanta si indrumare la toti pasii necesari de urmat pentru o inmormantare.


Asociatia Concordia Albina a fost infiintata in anul 1872 - anul acesta in noiembrie sarbatorim 147 ani de existenta.  

Asociatia are la ora actuala 10.000 membrii cu cotizatia la zi. 

In Adunarea Generala din aprilie 2018 am adus modificari la STATUT cap.I.Art.2. - suplimentarea veniturilor asociatiei prin infiintarea unor activitati economice directe, cu caracter accesoriu si in stransa legatura cu scopul principal al asociatiei.

transport_funeral masini mortuare drobeta turnu severin

Pe scurt pentru a nu fi obligati sa tot marim cotizatiile, prestam servicii mortuare si contra cost, chiar daca nu au fost si nu sunt membrii asociatiei, prin darea in folosinta din 08.01.2019 a noii Capele de 323 mp, a Magazinului de Pompe Funebre si a salii de Pomeni de 280mp + anexe de 230 mp. In acest fel ne suplimentam veniturile si scadem contributia membrilor. 

parastase pomeni drobeta turnu severin

Asociatia Concordia Albina are in dotare 5 autoutilitare pentru transport decedati atat pe plan intern, cat si international, un microbuz si un autocar pentru transportul de la Capela la Cimitir si retur, la sala de Pomeni. Pentru transportul de coroane asociatia noastra detine o autocamioneta special amenajata.

CapelaBld. Tudor Vladimirescu, Nr. 1B - 0352-800.233

capela_mese_de_pomenire_drobeta turnu severin 

 Concordia Albina va ofera o gama completa de articole funerare: sicrie din diferite esente de lemn (brad, stejar, tei, mahon s.a.), imbracaminte completa de inmormantare, accesorii funerare, prosoape, batiste, lumanari, candele, coroane si jerbe, cruci din lemn, capac frigorific etc.

,,CONCORDIA - Umarul pe care te poti sprijini la greu!''

Produse si Servicii Funerare

  • Sicrie
  • Cruci
  • Accesorii de inormantare
  • Capac frigorific
  • Imbalsamare, Tanatopraxie
  • Loc de capela
  • Sala de pomenire
  • Transport funerar

* Pentru membrii asociatiei se acorda gratuit servicii funerare complete si ajutor banesc (in functie de vechime): exemplu: in afara inmormantarii gratuite se ofera ajutor banesc: la un an - 100 lei - peste 35 ani - 2.400 lei).

De asemenea oferim avantaje mari la ofertele de sicrie (in afara sicriului gratuit, care pe piata costa 600 lei) se ofera membrilor  o reducere de pana la 50% din orice model de sicriu solicitat.

In incinta unitatii exista infiintat CAR - ALBINA pentru membrii nostri, dar este binevenita orice persoana care doreste un imprumut. 

* Pentru cei care nu sunt membri, oferim aceleasi servicii funerare - contra cost, conform antecalculatiei de pret pentru serviciile funerare solicitate