Parastase si pomeni Videle

Parastase si Pomeni Videle- Casa Funerara ERVIN

Parastase si pomeni Videle reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Parastase si pomeni Videle: Parastase si Pomeni Videle- Casa Funerara ERVIN.

CASA FUNERARA ERVIN - SERIOZITATE • DEMNITATE • PROFESIONALISM

parastase pomeni videle

Casa Funerara ERVIN organizeaza parastase la restaurantul propriu sau la domiciliu, fie mese de pomenire cu servire individuala la portie sau tip bufet suedez pentru mesele de comemorare, fie putem asigura pachete pentru pomeni. Meniurile pot fi modificate in functie de gusturile dumneavoastra si in functie de obiceiurile si traditiile pe care vreti sa le respectati.

Pentru pachetele pentru pomeni putem asigura farfurie, cana, tacam, colac, platouri cu coliva. Deasemenea putem asigura platouri cu gustari calde si reci, cu prajituri, apa, cafea, suc pentru priveghi.

parastase si pomeni rosiori de vede videle

Singura firma autorizata DSP din Teleorman, conform HG741/2016 

servicii funerare teleorman videle"Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata, in functie de nevoile dumneavoastra si de calitatea produselor dorite. 

Va asiguram pachete de inmormantare sociale, clasice si de lux, dand dovada de seriozitate, promptitudine, devotament si profesionalism. 

Oricand veti fi in situatia de a alege o firma de pompe funebre, analizati cu atentie oferta acesteia, personalul firmei (oamenii care urmeaza sa va intre in casa) parcul auto, avizele si autorizatiile legale si obligatorii. 

Societatea noastra (Casa Funerara Ervin) dispune potrivit prevederilor legale de un fond de garantare in cuantumul a 5 ajutoare de inmormantare, aceasta fiind garantia serviciilor pe care le oferim atunci cand dumneavoastra sunteti in momente de cumpana si durere. 

Nu ezitati sa contactati echipa noastra 24/24 (non-stop) pentru orice informatie suplimentara legata de inmormantare la tel. 0767 070 143. 

Ervin Zelch, fondatorul primei case funerare din judetul Teleorman." 

 funerare_ervin_turnu magurele videleCasa Funerara Ervin sta la dispozitia dumneavoastra cu cea mai larga gama de servicii si produse funerare, de cea mai inalta calitate in judetul Teleorman si imprejurimi. Desi pastram traditia zonei, ne-am aliniat la standardele europene in vigoare, totul pentru a satisface pretentiile celor mai exigenti clienti.

  Venim in sprijinul familiilor indurerate cu produse si servicii specifice unui astfel de eveniment tragic, incercand astfel sa alinam durerea familiei, dand dovada de seriozitate si profesionalism. Incercam sa fim intotdeauna cat mai aproape de clientii nostrii, prin servicii funerare complete, personalizate, de cea mai inalta calitate, dand dovada de bun simt si compasiune.

  In momentele dificile, suntem la dispozitia dumneavoastra cu o gama complete de servicii funerare, incercand in primul rand sa va consiliam si sa va oferim suportul nostru, sa va scapam de griji, ocupandu-ne de intocmirea actelor necesare, pregatirea sicriului, toaletarea si imbalsamarea persoanei decedate, transportul mortuar sau repatrierea si pregatirea locului de veci.

casa funerara turnu magurele

IMBALSAMAREA / TANATOPRAXIA este procesul medical OBLIGATORIU conforrn Legii 102/2014, care are ca scop prezervarea corpului persoanei decedate, din mornentul decesului pana la funerarii, in urma acestei preceduri fiind obligatorie eliberarea CERTIFICATULUI DE IMBALSAMARE.

TEHNICA DE TANATOPRAXIE, reda persoanei decedate un aspect demn si permite familiei si apropiatiilor sa pastreze o imagine vie a celui pe care l-au indragit.

Activitatea de tanatopraxie se desfasoara in spatiile detinute, special amenajate si autorizate de DSP conform legislatiei si standardetor UE.

TANATOPRAXIA (imbalsamarea profesionala) este oferita in jud. Teleorman, exclusiv de Casa Funerara Ervin si este net superioara utilizarii capacului frigorific, care NU ajuta la conservarea, aseptizarea si rehidratarea tegumentelor decedatutui.

Performanta rezultatelor TANATOPRAXIEI este data de Calificarea Tanatopractorutui si de utitizarea produselor fixatoare de imbalsamare (NU formol), produse de calitate superioara, folosite in functie de patologii, aspect, etc.

CASA FUNERARA ERVIN este singura companie de pompe funebre care ofera serviciul de TANATOPRAXIE in jud. Teteorman, aceasta fiind partener exclusiv, AXYS - TANATOPRAXIE.

Servicii funerare complete Teleorman

 • constatare decessicrie cruci articole funerare teleorman
 • toaletare decedat
 • tanatopraxie (imbalsamari profesionale garantate 12 zile)
 • inchiriere catafalc
 • capac frigorific
 • repatriere decedati
 • manipulare decedat/sicriu
 • transport funerar autorizat intern si international
 • lucrari funerare cimitir, cavouri
 • organizare parastase
 • depunere capela
 • articole si funerare
 • prosoape, batiste, esarfe, doliu, vase, vestimentatie, lumanari, candele, coliva, capetele etc
 • sicrie si cruci
 • cruci marmura si granit
 • coroane si jerbe funerare