Parastase si pomeni Turnu Magurele

Casa Funerara ERVIN

Parastase si pomeni Turnu Magurele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Parastase si pomeni Turnu Magurele: Casa Funerara ERVIN.

Despre Noi

parastase pomeni turnu magurele

Casa Funerara ERVIN organizeaza parastase la restaurantul propriu sau la domiciliu, fie mese de pomenire cu servire individuala la portie sau tip bufet suedez pentru mesele de comemorare, fie putem asigura pachete pentru pomeni. Meniurile pot fi modificate in functie de gusturile dumneavoastra si in functie de obiceiurile si traditiile pe care vreti sa le respectati.

Pentru pachetele pentru pomeni putem asigura farfurie, cana, tacam, colac, platouri cu coliva. Deasemenea putem asigura platouri cu gustari calde si reci, cu prajituri, apa, cafea, suc pentru priveghi.

parastase si pomeni rosiori de vede

Singura firma autorizata DSP din Teleorman, conform HG741/2016

 funerare_ervin_turnu magureleCasa Funerara Ervin sta la dispozitia dumneavoastra cu cea mai larga gama de servicii si produse funerare, de cea mai inalta calitate in judetul Teleorman si imprejurimi. Desi pastram traditia zonei, ne-am aliniat la standardele europene in vigoare, totul pentru a satisface pretentiile celor mai exigenti clienti.

  Venim in sprijinul familiilor indurerate cu produse si servicii specifice unui astfel de eveniment tragic, incercand astfel sa alinam durerea familiei, dand dovada de seriozitate si profesionalism. Incercam sa fim intotdeauna cat mai aproape de clientii nostrii, prin servicii funerare complete, personalizate, de cea mai inalta calitate, dand dovada de bun simt si compasiune.

  In momentele dificile, suntem la dispozitia dumneavoastra cu o gama complete de servicii funerare, incercand in primul rand sa va consiliam si sa va oferim suportul nostru, sa va scapam de griji, ocupandu-ne de intocmirea actelor necesare, pregatirea sicriului, toaletarea si imbalsamarea persoanei decedate, transportul mortuar sau repatrierea si pregatirea locului de veci.

casa funerara turnu magurele

  Compania noastra de servicii funerare din Teleorman va pune la dispozitie masinile funerare necesare, personalul adecvat si produsele utile pentru cand trebuie sa pregatim urgent un serviciu funerar. Printr-un apel telefonic, unul dintre agentii nostri de servicii funerare va ofera toate informatiile care va sunt necesare, fiind alaturi de dumneavoastra in incercarea de a furniza solutiile potrivite.

  Este foarte important sa va puteti exprima respectul si dragostea fata de persoana inhumata si alegerea serviciului funerar sa fie conform cu ce isi doreste familia persoanei decedate.

   Oferim servicii si produse funerare personalizate, venind in ajutorul dumneavoastra, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, asa ca nu ezitati sa ne contactati oricand aveti nevoie si oriunde ati locui.

Servicii funerare complete Teleorman

 • Consiliere gratuita servicii funerare complete turnu magurele
 • Sicrie
 • Cruci
 • Aranjamente florare funerare, flori funerare
 • Coroane si jerbe funerare
 • Transport intern si international, preluare aeroport
 • Repatriere decedati
 • Constatare deces
 • Imbalsamare, toaletare decedat
 • Organizare parastase
 • Capac frigorific
 • Articole funerare: lumanari, candele, imbracaminte, esarfe, doliu, prosoape, iconite etc
 • Pachete funerare